ΑΘΗΝΑ
02:36
|
27.04.2024
Ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Η Αυγή» εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη «Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Η Αυγή» εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη «Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος», εν όψει των σημερινών αποφάσεων για την τύχη του ημερήσιου φύλλου της. 

Η Συσπείρωση καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως βασικό μέτοχο της εφημερίδας, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να συνεχιστεί η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας όπως και η διαδικτυακή της λειτουργία.

Η ανακοίνωση της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος:

«Η συνέλευση της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος που συνήλθε χθες Τετάρτη 12/1/2022 εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ιστορικής εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», που βρίσκονται αντιμέτωποι με το απευκταίο ενδεχόμενο κλεισίματος του καθημερινού της φύλλου.

Ζητάμε από τον βασικό μέτοχο (ΣΥΡΙΖΑ) να πράξει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να συνεχιστεί η καθημερινή και η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας καθώς και η διαδικτυακή της λειτουργία.

«Η ΑΥΓΗ», που κλείνει τα 70 χρόνια της πολυκύμαντης ιστορίας της, καθώς και άλλες ιστορικές πολιτικές εφημερίδες, όπως ο Ριζοσπάστης και η ΕΣΤΙΑ πρέπει να στηριχτούν μέσω του προγράμματος στήριξης και ενίσχυσης του εντύπου Τύπου, που επιτέλους πρέπει να προχωρήσει, προκειμένου να συνεχιστεί η έντυπη λειτουργία τους και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τις διαδικτυακές τους λειτουργίες.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ  13/1/2022».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα