ΑΘΗΝΑ
12:17
|
19.04.2024
Ξετυλίγεται το κουβάρι μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης μπήκε η υπόθεση βιασμού της 24χρονης την Πρωτοχρονιά σε πάρτι, που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι καταγγελίες για γνωστό κύκλωμα μαστροπείας πέφτουν βροχή και σύμφωνα με τον επικεφαλή της εισαγγελίας, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης, Θεσσαλονίκη «Δεν κάνω πίσω»-Γνωστά ονόματα

Επιπλέον, από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Να τονιστεί, ότι και ο δικηγόρος της 24χρονης που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, Θανάσης Ζιώγας, έκανε λόγο για το εν λόγω κύκλωμα «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

Έρχονται τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης «Miss AI»

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα