ΑΘΗΝΑ
15:09
|
01.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκομένους κατά την κύρια ανάκριση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τυχόν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο grtimes.gr, η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Την ίδια στιγμή, όπως δηλώνει η ίδια δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν.

Ο δικηγόρος της 24χρονης καταγγέλλουσας κάνει λόγο για κύκλωμα μαστροπείας που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι, όπως αυτό στο οποίο βρέθηκε το θύμα.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο πρόσωπο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως στον 27χρονο επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει και να επικοινωνεί με την παθούσα.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος» που του αποδίδεται.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου υπήρχαν και εκδιδόμενες γυναίκες, νεαρής ηλικίας.

Ερευνάται έτσι αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης διευκρινίζεται ωστώσο ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη φέρεται να βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της.

Μήνυση Φιντιρίκου στον Ηλία Γκιώνη – H απάντηση του ακτιβιστή

Εν τω μεταξύ πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην δυσώδη υπόθεση του βιασμού της 24χρονης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή, τονίζοντας μάλιστα πως αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Ηλίας Γκιώνης, ήταν εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι ο γνωστός επιχειρηματίας ενεπλάκη στην υπόθεση κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών.

Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης σε λογαριασμό στο Instagram. 

4116426853947192 1

Πηγές: Law & Order, GR Times

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα