ΑΘΗΝΑ
22:43
|
25.04.2024
Ξετυλίγεται αργά αλλά σταθερά το κουβάρι του εφιάλτη που έζησε η άτυχη 24χρονη στα χέρια αδίστακτων νεαρών κακοποιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όσο περνούν οι μέρες, ξετυλίγεται το κουβάρι του εφιάλτη που έζησε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης η άτυχη 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού αδίστακτων δραστών.

Έπειτα από την πρώτη αναπάντητη κλήση που δέχθηκε η κοπέλα στο κινητό της μετά το εφιαλτικό βράδυ, άρχισαν να ξυπνούν οι πρώτες αναμνήσεις από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Star επιχειρώντας να συγκεντρώσει τα πρώτα κομμάτια του παζλ καταγράφει τα στοιχεία γύρω από τουλάχιστον τρεις άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης.

Τα δύο αδέλφια και ο διοργανωτής πάρτι

Ο πρώτος εκ των τριών ήταν ο 27χρονος με τα αρχικά Λ.Β. που συνελήφθη προ ημερών καθώς ήταν αυτός που κάλεσε την κοπέλα στο κινητό πριν βρεθούν στο ασανσέρ ξενοδοχείου. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέλησή της.

Ο δεύτερος άνδρας που αναγνώρισε η παθούσα είναι ο 25χρονος με τα αρχικά Λ.Ε. που είναι αδελφός του 27χρονου Λ.Β. και τον οποίο θυμήθηκε αργότερα.  Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στο «πάρτυ» αλλά δεν μπήκε στη σουίτα με τον αδελφό του και την κοπέλα.

Αναζητείται και ένας τρίτος άνδρας που έβαλε μαζί με τους παραπάνω δύο στο ασανσέρ.

Ερευνάται επίσης ο ρόλος και ενός τέταρτου άνδρα γνωστού στις αρχές με τα αρχικά Π.Μ. που εμφανίστηκε ως ο «διοργανωτής» του πάρτι και φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος στο καφέ «Αχίλλειον» και γνωστός στους κύκλους της νύχτας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Οργισμένα συνθήματα έξω από το Αχίλλειον, μετά την καταγγελία  βιασμού 24χρονης (ΒΙΝΤΕΟ) - Seleo news

Ο Π.Μ. φέρεται πως πίεσε την κοπέλα να συμμετάσχει σε αυτό.

Οι τέσσερις έχουν κλείσει, πιθανώς μετά από συμβουλές των δικηγόρων τους τα δημόσια προφίλ τους στο Instagram σε μία πιθανή προσπάθεια να μην διαρρεύσουν ενδεχόμενα, ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους καθώς δεν αποκλείεται η επίθεση ομαδικού βιασμού σε βάρος της 24χρονης να είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός ευρύτερου κυκλώματος παγίδευσης νεαρών γυναικών και μαστροπείας που εξασφάλιζε «θηράματα» σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε πλούσιους και επιφανείς.

Ήδη εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση.

This image has an empty alt attribute; its file name is 22ea5aa03060460cbd3f21a70692eec2.jpg

Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως η τοξικολογική ανάλυση δείγματος αίματος της 24χρονης κοπέλας έδειξε την ύπαρξη ναρκωτικών και άλλων ουσιών που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα