ΑΘΗΝΑ
21:25
|
16.09.2024
«Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι! Από εκεί και πάνω ξεκινά το ανάστημα του».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς την 24χρονη Γεωργία Μπίκα με το hashtag #με_την_Γεωργια να δίνει τον ρυθμό στο Twitter.

Η Γεωργία Μπίκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη εξήγησε στη συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για να λειτουργήσει αφυπνιστικά στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στη θέση του θύματος. «Αν μπορώ να αποτρέψω μια τέτοια κατάσταση, θέλω να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες να μιλήσουν, να είμαστε πιο προσεκτικές» είπε χαρακτηριστικά. Και λίγο αργότερα επανέλαβε: «Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Ό,τι της έχουνε κάνει να το πει. Να μιλήσει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται. Για μένα αυτή θα είναι η δικαίωση».

Το σκίτσο που φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας ανήκει στον σκιτσογράφο Δημήτρη Γεωργοπάλη και το βρήκαμε στην ιστοσελίδα του, όπου μπορείτε να δείτε κι άλλα έργα του.

«Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι! Από εκεί και πάνω ξεκινά το ανάστημα του!», γράφει ο Δημήτρης Γεωργοπάλης στο σχόλιο του σκίτσου για τη Γεωργία και κάθε Γεωργία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα