ΑΘΗΝΑ
06:53
|
20.04.2024
Προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στις συγκοινωνίες Ανατολικής και Βόρειας Αττικής.Αποφυγή των μη αναγκαίων μετακινήσεων συστήνει το ΕΚΑΒ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου. Λεωφορεία και τρόλεϊ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΑΣΑ, πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους.

Έως νωρίς σήμερα το απόγευμα παρέμεναν σε λειτουργία τουλάχιστον 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ.

ΟΑΣΑ: Δείτε πώς θα κινηθούν αύριο τα λεωφορεία & τα τρόλεϊ | Pronews

Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Στη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες εκχιονισμού του δικτύου για να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ7 Σταθμός Ειρήνη -Κηφισιά.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων ζητά το ΕΚΑΒ

Νωρίς το απόγευμα το Εθνικό Κέντρο Άμεσης  Βοήθειας (ΕΚΑΒ) εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση απευθύνοντας έκκληση στο επιβατικό κοινό να αποφύγει όλες τις μη απαραίτητες μετακινήσεις ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ατυχήματα.

10 Διασώστες στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας - Εργασιακά Νέα

«Λόγω του έντονου παγετού ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές αλλά και τις νυχτερινές ώρες είναι αυξημένος ο κίνδυνος πτώσεων και πρόκλησης καταγμάτων, που ιδιαίτερα στις μεγάλες ηλικίες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα σοβαρά» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Οι απαραίτητες μετακινήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ με την κατάλληλη ένδυση και υπόδηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ολισθηρότητα του πεζοδρομίου-οδοστρώματος. Τονίζει δε πως στα εφημερεύοντα νοσοκομεία καταγράφεται σημαντική αύξηση του αριθμού των περιστατικών καταγμάτων τα οποία αντιμετωπίζονται  στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα