ΑΘΗΝΑ
23:30
|
06.05.2024
Να εντοπιστεί αν οι οδηγοί είχαν φθαρμένα λάστιχα και αν είχαν περάσει ΚΤΕΟ, ζητά ο πρώην υπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη σκυτάλη μετά την Κατερίνα Παπακώστα παίρνει ο Στέφανος Μάνος, ζητώντας κι αυτός όχι μόνο να μην αποζημιωθούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό, αλλά να πληρώσουν και πρόστιμο.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός, δήλωσε πως υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία και καταφέρθηκε εναντίον και των ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική».

Ένθερμος θιασώτης του νεοφιλελευθερισμού ο κ. Μάνος έσπευσε να αμφισβητήσει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης αφορά στην διαχειρίστρια εταιρεία της Αττικής Οδού ρίχνοντας ευθύνες στους εγκλωβισμένους οδηγούς.

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα. Κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά χαρακτηρίζοντας «γαλαντόμο» τον πρωθυπουργό που «με τα χρήματα των άλλων, δηλαδή μιας ιδιωτικής εταιρίας, τάζει αποζημιώσεις».

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζοντας ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν επειδή δίπλωσαν νταλίκες, οι οποίες κατά τη δική του πάντα εκτίμηση είχαν… φθαρμένα λάστιχα, αλλά και οι οδηγοί που δεν αλλάζουν λάστιχα για να κάνουν οικονομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα