ΑΘΗΝΑ
07:45
|
21.06.2024
Σήμερα στις 12 στην κεντρική πλατεία Ελευθερία με τους Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Διοργανώνεται από εργατικά σωματεία και φορείς της Καβάλας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναυλία αλληλεγγύης με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια διοργανώνουν σήμερα Σάββατο 5 Φλεβάρη εργατικά σωματεία και φορείς της Καβάλας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία (πλατεία Ελευθερίας).

«Ο πολύμηνος αγώνας των εργαζομένων στα Πετρέλαια είναι αγώνας όλων μας!» τονίζουν και επισημαίνουν: «Αγωνιζόμαστε και τραγουδάμε για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας. Για αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, για εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια σε απολύσεις και συνδικαλιστές διώξεις, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την καταστολή. Μέσα απ’ αυτή τη πάλη παραμερίζουμε κάθε εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα μας, καταργούμε κάθε αντεργατικό νόμο όλων των κυβερνήσεων και το νόμο Χατζηδάκη». 

Το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Πετρέλαια έχει γιγαντωθεί. Πάνω από 85 σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι όχι μόνο από την Καβάλα αλλά και πανελλαδικά συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανοιχτός για το κοινό ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου

Αγίου Πνεύματος: Πόσο αυξάνεται η αμοιβή για όσους εργάζονται 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα