ΑΘΗΝΑ
13:56
|
20.09.2024
Τέσσερα άτομα έχουν ήδη συλληφθεί για «προσβλητικές αναρτήσεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ 30 λογαριασμοί ερευνώνται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων έγιναν στην Τουρκία με την κατηγορία ότι προχώρησαν σε «προσβλητικές αναρτήσεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το γεγονός ότι νοσεί με κοροναϊό.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρει ότι καταζητούνται άλλοι τέσσερις.

Συνολικά περισσότεροι από 30 λογαριασμοί χρηστών θα ερευνηθούν με την κατηγορία της προσβολής προς τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν. Το Anadolu δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Sabah» γράφει πάντως ότι ορισμένοι χρήστες, που τώρα ερευνώνται, δεν δίστασαν να «ευχηθούν έμμεσα στο Twitter τον θάνατο του προέδρου Ερντογάν».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε πως έχει ήπια συμπτώματα και ότι δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στην κατάσταση τους.

«Σήμερα το πρωί, ο γιατρός μας έκανε τον τακτικό μας έλεγχο. Ευτυχώς, τίποτα αρνητικό στη κατάστασή μας. Σήμερα, έχουμε ήπια συμπτώματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την κυρία Emine από το σπίτι», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός 23χρονος σμηνίτης σε παραθεριστικό κέντρο της Αεροπορίας στη Σκοτίνα Πιερίας

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Νέα Καληδονία και Μαρτινίκα φέρνουν πονοκεφάλους στη Γαλλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα