ΑΘΗΝΑ
23:57
|
17.05.2024
«Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη. Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι», τονίζει η Ελένη Κωστόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκινεί το μήνυμα συμπαράστασης από την οικογένεια του αδικοχαμένου ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστή, Ζακ Κωστόπουλου, στους γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή και φίλου του «Άρη», Άλκη Καμπανού. Η μητέρα του Ζακ, Ελένη, γράφει στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη και τους εύχεται «κουράγιο και δύναμη» δηλώνοντας: «Είμαστε δίπλα σας».

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα» σημειώνει η κ. Κωστόπουλου και τονίζει το εξής: «Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη. Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας».

Η οικογένεια του δολοφονημένου φοιτητή μίλησε προχθές στην ΕΡΤ και ζήτησε ενότητα, δικαίωση, αλλά όχι εκδίκηση για το χαμό του παιδιού της. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα αγάπης, όχι άλλη βία» είχε πει χαρακτηριστικά η κ. Καμπανού.

Ο κ. Καμπανός κάλεσε τους οπαδούς των ομάδων να δείξουν αυτοσυγκράτηση και «να μην οδηγηθούμε σε έναν εμφύλιο».

ΠΗΓΗ: EΦ. ΣΥΝ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα