ΑΘΗΝΑ
04:26
|
08.05.2024
Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε έξω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε έξω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, με σωματεία, οργανώσεις, φορείς να δίνουν ξανά ραντεβού στις 26 Φλεβάρη στην Αθήνα.

Σε μια συγκέντρωση που είχε μαζική συμμετοχή, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το εργοστάσιο της εταιρείας στη Λάρυμνα ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την απόλυση όλων των εργατών.

Φωτογραφίες efsyn.gr

Η κινητοποίηση αυτή των εργαζομένων που δύο χρόνια τώρα δίνουν μεγάλο αγώνα, είχε τη συμπαράστασή δεκάδων οργανώσεων, σωματείων και φορέων από την στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Αττική που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο, όπως και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας γύρω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας. Στη συγκέντρωση διαβάστηκαν περισσότερα από 240 ψηφίσματα από εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες εργαζομένων, φορείς και σωματεία.

«Από τα σπίτια και τις εργασίες μας δεν πρόκειται να βγούμε», δηλώνουν οι εργάτες της εταιρείας. «Το ΚΚΕ είναι εδώ όπως πάντα, στο πλευρό της εργατικής τάξης, των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Στο άτιμο πόλεμο απαντάμε με πόλεμο και αλληλεγγύη», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε στο συλλαλητήριο.

Όλα τα σωματεία και οι συμμετέχοντες αποφάσισαν στο τέλος να κατέβουν στην Αθήνα το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στο Σύνταγμα, μαζί με εκατοντάδες σωματεία από όλη την Αττική.

Φωτογραφίες efsyn.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα