ΑΘΗΝΑ
03:06
|
27.07.2024
Οδηγείται εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού για παραβίαση των περιοριστικών όρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο παρουσιαστής, εκδότης, Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη εκ νέου σήμερα, καθώς φέρεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγείται στην Ασφάλεια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί.

Ο τηλεπαρουσιαστής, εκδότης, είχε συλληφθεί ξανά τον Δεκέμβριο μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του στο Τμήμα Εκβιαστών , ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Οι τρεις βασικοί όροι της πρώτης αποφυλάκισής του τον περασμένο Οκτώβριο ήταν η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ, η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων, η εμφάνιση τρεις φορές μηνιαίως σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένος Φουρθιώτης διώκεται για την υπόθεση των ψεύτικων πυροβολισμών έξω από το σπίτι του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα