ΑΘΗΝΑ
03:22
|
23.04.2024
Οδηγείται εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού για παραβίαση των περιοριστικών όρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο παρουσιαστής, εκδότης, Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη εκ νέου σήμερα, καθώς φέρεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγείται στην Ασφάλεια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί.

Ο τηλεπαρουσιαστής, εκδότης, είχε συλληφθεί ξανά τον Δεκέμβριο μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του στο Τμήμα Εκβιαστών , ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Οι τρεις βασικοί όροι της πρώτης αποφυλάκισής του τον περασμένο Οκτώβριο ήταν η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ, η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων, η εμφάνιση τρεις φορές μηνιαίως σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένος Φουρθιώτης διώκεται για την υπόθεση των ψεύτικων πυροβολισμών έξω από το σπίτι του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία με θύμα 25χρονο

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική

Αβάσιμες οι κατηγορίες του Ισραήλ κατά της UNRWA λέει ανεξάρτητη επιτροπή

Εγκληματική οργάνωση βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία του Λυγγερίδη στο Ρέντη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα