ΑΘΗΝΑ
01:56
|
25.04.2024
Σε βάρος του ηθοποιού, του πέμπτου κατά σειρά που εμπλέκεται στην υπόθεση metoo, έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική βία κατά τεσσάρων γυναικών απήγγειλε η Εισαγγελία σε γνωστό ηθοποιό, μετά από διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν την περίοδο 2008 -2015.

Σε βάρος του ηθοποιού, του πέμπτου κατά σειρά που εμπλέκεται στην υπόθεση metoo, έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά. Οι δύο μάλιστα από αυτές, είναι αδελφές και ανήλικες όταν τελέστηκαν οι φερόμενοι βιασμοί.

Η πρώτη μήνυση εις βάρος του ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε καριέρα στην Αμερική, κατατέθηκε τον Ιούλιο από νωστή ηθοποιό, η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο, με την αδερφή της ηθοποιού, μάλιστα να ισχυρίζεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2012 εξαιτίας όσων βίωνε. Οι άλλες δύο γυναίκες τον έχουν μηνύσει για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο ηθοποιός αρνήθηκε, εγγράφως, όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί. Ωστόσο, στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους οι γυναίκες, επέμειναν ότι δεν υπήρχε συναίνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, εκτός από τις περιπτώσεις για τις οποίες ασκήθηκε η δίωξη, υπάρχουν και καταθέσεις άλλων τεσσάρων ή πέντε γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για κακοποιητική δράση.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα