ΑΘΗΝΑ
07:45
|
20.04.2024
«Παίρνω 800 ευρώ το μήνα, αλλά θέλω 400 μόνο για την υγεία μου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε μιλώντας στο Open η ηλικιωμένη γυναίκα που επιχείρησε να κλέψει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, εξηγώντας τι την ανάγκασε να προβεί σ’ αυτήν την πράξη απόγνωσης.

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα», ανέφερε η γυναίκα, συνεχίζοντας: «Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο-τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου, να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου, όπως ήμουν παλιά. Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου, και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά. Γι΄ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα, είναι και οι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ».

Και πρόσθεσε: «Είχα τρία παιδάκια. Έχασα σε τροχαίο τον σύζυγο και τον έναν γιο μου πριν από 10 χρόνια. Δεν πήγε η υγεία μου καλά. Είμαι χειρουργημένη, δεν το έχω πει σε κανέναν. Παίρνω 800 το μήνα. Τη βοήθειά μου την παίρνω από την Αμερική, με μια ένεση που με σώνει, που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα, αλλά θέλω 400 μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 ευρώ για φαΐ δεν έχω αλλά δε με νοιάζει, το ορκίζομαι στα κόκκαλα του παιδιού μου».

«Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε απότομα», κατέληξε η ηλικιωμένη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα