ΑΘΗΝΑ
06:09
|
02.05.2024
Ο 70χρονος μουσικός δεν πίστευε πως θα γινόταν ξανά επίκαιρο το τραγούδι που έγραψε το 1985. «Δεν είναι φιλοσοβιετικό, είναι υπέρ των παιδιών», πρόσθεσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το «Russians», μια δική του επιτυχία από το 1985, ερμηνεύει ξανά ο Sting στέλνοντας το δικό του μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και υπέρ της κατάπαυσης των εχθροπραξιών. Ο 70χρονος Βρετανός μουσικός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που τον δείχνει να ερμηνεύει το «Russians», ένα τραγούδι, που όπως λέει, δεν πίστευε πως θα γινόταν ξαφνικά ξανά επίκαιρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STING (@theofficialsting)

«Σπάνια τραγουδάω αυτό το τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που γράφτηκε, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν ξανά επίκαιρο. Όμως, υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά λανθασμένης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε έναν ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, το τραγούδι είναι, για άλλη μια φορά, μια έκκληση για την ανθρωπότητα. Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη βάναυση τυραννία και επίσης τους πολλούς Ρώσους που διαμαρτύρονται για αυτήν την οργή και αγνοούν την απειλή της σύλληψης και της φυλάκισης. Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο», έγραψε στη λεζάντα, που συνοδεύει το βίντεο τονίζοντας πως δεν είναι ένα φιλοσοβιετικό τραγούδι αλλά μιλά για τα παιδιά.  

Ο Sting έδωσε επίσης πληροφορίες για όσους θέλουν να στείλουν προμήθειες, στον ουκρανικό λαό, που έχει ανάγκη. «Οι προμήθειες που αποστέλλονται σε αυτήν την αποθήκη στην Πολωνία παραδίδονται σε συντονισμό με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και είναι εγγυημένο ότι θα πάνε σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», έγραψε ο πρώην frontman των Police.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα