ΑΘΗΝΑ
07:23
|
19.04.2024
Η εταιρία επιβεβαίωσε το θάνατο των τριών εργαζομένων αναφέροντας πως συνεργάζεται πλήρως με τις έρευνες των αρμόδιων αρχών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ισχυρής έκρηξης διαπιστώνει με απογευματινή ανακοίνωσή της η εταιρία ΕΛΤΕΚ.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά».

Η ΕΛΤΕΚ καταλήγει στην ανακοίνωσή της σημειώνοντας πως οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές και διαβεβαιώνει πως συνεργάζεται πλήρως μαζί τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα