ΑΘΗΝΑ
22:39
|
03.05.2024
Η αντιπολεμική συναυλία της 29/3 στα Προπύλαια γίνεται… αντικυβερνητική με το ζόρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δείγματα… λογοκρισίας και απαξίωσης στην πολυφωνία δείχνει να προωθεί η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ μετά την απόφαση των υπευθύνων του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας να μην βγει στον «αέρα» η προγραμματισμένη συνέντευξη του τραγουδοποιού Δημήτρη Μητσοτάκη ενόψει της αυριανής αντιπολεμικής συναυλίας στα Προπύλαια.

Στην ανάρτηση που έκανε ο καλλιτέχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν βγει στην εκπομπή, αναφέρει: «Με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του πρωθυπουργού είχε αναρτήσει ειρωνικό σχόλιο για την συναυλία της Ειρήνης, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά πολλών καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Αγγελάκας κ.ά. Η έμμετρη αντίδραση του Δημήτρη Μητστοτάκη ήταν η ακόλουθη:

Aκολουθεί η σημερινή ανάρτηση του τραγουδοποιού μετά το μπλόκο της ΕΡΤ: 

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου.

Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Όχι άλλη τοξικότητα

Ισραηλινό τελεσίγραφο στη Χαμάς για συμφωνία ως τις 10 Μαΐου

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα