ΑΘΗΝΑ
08:28
|
07.05.2024
Ο Καναδός ηθοποιός δήλωσε ότι του αρέσει η «ήσυχη ζωή» του και θα κάνει ένα διάλειμμα… εκτός απροόπτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική και την ενεργό δράση δεν απέκλεισε ο 60χρονος καναδικής καταγωγής ηθοποιός, Τζιμ Κάρεϊ. Σε αντίθεση με την πρόσφατη ανακοίνωση «συνταξιοδότησης» του Μπρους Γουίλις για λόγους υγείας, ο Τζιμ Κάρεϊ δήλωσε ότι απλά θέλει να κάνει ένα διάλειμμα προτιμώντας την «ήσυχη ζωή» του.

«Λοιπόν, παίρνω σύνταξη. Ναι, ίσως. Σοβαρολογώ», δήλωσε ο ηθοποιός στο Hollywood Access. Πρόσθεσε, ωστόσο, «αν οι άγγελοι φέρουν ένα σενάριο, ας πούμε γραμμένο με χρυσό μελάνι που να μου λέει πως είναι πραγματικά σημαντικό να το δουν οι άνθρωποι, ίσως συνεχίσω την ίδια πορεία, όμως κάνω ένα διάλειμμα». 

Ο Τζιμ Κάρεϊ, γνωστός από τις ερμηνείες σε κωμικές ταινίες όπως «Η Μάσκα», «Ντετέκτιβ Ζώων», «Θεός για μια Εβδομάδα» αλλά και πιο δραματικές όπως «Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού» και «Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show» δήλωσε ότι η νέα του ταινία με τίτλο «Sonic the Hedgehog 2» θα είναι πιθανότατα η τελευταία του. Εξήγησε μάλιστα, «μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, μου αρέσει να ζωγραφίζω, μου αρέσει η πνευματική ζωή. Νιώθω -και αυτό είναι κάτι που ίσως δε θα ακούσεις από άλλη διασημότητα να το λέει – πως μπούχτισα. Έχω κάνει πολλά. Είμαι καλά ως εδώ».

Η ερώτηση που τον έκανε να μιλήσει για το ενδεχόμενο της πρόωρης συνταξιοδότησής του ήταν η πρόσφατη δήλωση της ηθοποιού και τραγουδίστρια της κάντρι, Ντόλι Πάρτον, ότι θα ήθελε να παίξει σε μια ταινία με τον Κάρεϊ. «Πάντα μιλάω με την Ντόλι» είπε, χαρακτηρίζοντας τη σουπερστάρ της κάντρι «άλλο ένα παγκόσμιο ταλέντο που είναι μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεστε». 

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζιμ Κάρεϊ αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Είχε κάνει το ίδιο για τέσσερα χρόνια μετά τις εμφανίσεις του στις ταινίες «Dark Crimes» και «Bad Batch» το 2016.

Την εβδομάδα που μας πέρασε έκανε αίσθηση με τη δήλωσή του για το περιστατικό με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον κωμικό Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ. «Αηδίασα πραγματικά, όταν όλοι σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν», είπε αναφερόμενος στη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Βασιλιάς Ριχάρδος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Έφυγε από την ζωή η Αντζελίκ Κουρούνη

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα