ΑΘΗΝΑ
15:00
|
18.05.2024
Τα παιδάκια έφεραν τραύματα από δαγκώματα τρωκτικών. Ζούσαν σε τρώγλη με κατσαρίδες και ποντίκια ενώ η μάνα τους τα χτυπούσε και τα έβαζε να ζητιανεύουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σε σχέση με την νέα τραγωδία που δημοσιοποίηθηκε σήμερα το απόγευμα από το Χαμόγελο του Παιδιού με θύματα τρία παιδάκια που ζούσαν σε τρώγλη του Αγίου Παντελεήμονα σε συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης με ποντίκια και κατσαρίδες.

Μία από τις δύο διαφορετικές καταγγελίες για την οικτρή κατάσταση των παιδιών που ζούσαν με την 30χρονη Αλβανίδα μητέρα τους και τον 54χρονο σύντροφό της φαίνεται πως την έκανε ο 48χρονος πατέρας των παιδιών και εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας.

Τα παιδάκια που τελικά είναι ηλικίας 2, 3 και έξι ετών, έχουν μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο Παίδων ενώ οι συλληφθέντες σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα δήλωσαν σε δημοσιογράφους πως συχνά τα παιδιά έκλαιγαν, έτρωγαν ξύλο και κακοποιούνταν από τη μητέρα τους, η οποία συχνά τα έβαζε νηστικά και βρώμικα να ζητιανεύουν έξω από ναούς στο Μοναστηράκι.

Ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά επιδείκνυε στα παιδιά και ο 54χρονος σύντροφός της, ο οποίος συχνά έδερνε και τον πατέρα των παιδιών όποτε επιχειρούσε να τα συναντήσει από κοντά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενταση τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Επικεφαλής IRNA news: Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ να γίνουν η φωνή της Γάζας

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα