ΑΘΗΝΑ
22:22
|
08.05.2024
Ο Αναγνωστόπουλος έβαλε την μητέρα της Καρολάιν να διαλέξει και να πληρώσει για το φέρετρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 10 Μαΐου θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που κατηγορείται για  τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Μία φίλη της οικογένειας της Καρολάιν από την Αλόνησο ήταν από τους μάρτυρες που κατέθεσε σήμερα στη δίκη μετά από όσα συνταρακτικά είπε νωρίτερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η μάρτυρας από την Αλόνησο έκανε την σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν έβαλε τη μητέρα του θύματος να διαλέξει και να πληρώσει το φέρετρο του παιδιού της.

Η μητέρα της Καρολάιν, που αρνείται ως σήμερα να παραστεί στη δίκη, φέρεται να είπε στη μάρτυρα: «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Τελευταία κατέθεσε μία εθελόντρια φιλοζωικού σωματείου στο οποίο απευθύνθηκε το ζευγάρι για να υιοθετήσει το σκυλάκι που κρέμασε ο δράστης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Όπως είπε η αίτηση για την υιοθεσία είχε γίνει από την Καρολάιν η οποία ήταν «γλυκύτατος άνθρωπος και εκδηλωτική» ενώ ο κατηγορούμενος ήταν απλώς «παρών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα