ΑΘΗΝΑ
10:17
|
20.04.2024
Βασικό αίτημα η μονιμοποίηση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις και η άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά αύριο Τρίτη 24 Μαΐου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών και προς τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι η μονιμοποίηση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους δήμους (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι ΕΣΠΑ που απασχολούνται σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κοινωνικές δομές, εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έμειναν εκτός εργασίας, σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενοι που απασχολούνται συνεχόμενα σε εντολή δικαστικών αποφάσεων και στα προγράμματα Άθλησης για Όλους κ.ά.).

Επίσης ζητούν την άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού «ώστε οι δήμοι να καλύψουν τα τεράστια κενά που αντιμετωπίζουν σε ανθρώπινο δυναμικό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα