ΑΘΗΝΑ
00:36
|
02.05.2024
Σκοπός του Φόρουμ είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές να δημιουργήσει μια «σχέση αλληλεπίδρασης και συναντίληψης» για τις νεότερες εξελίξεις, τάσεις, προοπτικές και προκλήσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δεύτερο Φόρουμ για τις Υβριδικές Απειλές, την Κυβερνο-ασφάλεια, και την Τεχνητή Νοημοσύνη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2022, στην Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα.

Το κεντρικό θέμα του Φόρουμ, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων είναι: «Υβριδικές Απειλές και Ελλάδα: Εξελίξεις, Τάσεις, Θεσμικό Πλαίσιο, και Κρατική Ανθεκτικότητα».

Σκοπός του Φόρουμ είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές να δημιουργήσει μια «σχέση αλληλεπίδρασης και συναντίληψης» για τις νεότερες εξελίξεις, τάσεις, προοπτικές και προκλήσεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο επί των υπό κρίσιν θεμάτων, μεταξύ υψηλόβαθμων κρατικών και κυβερνητικών αξιωματούχων, ειδικών, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, και της κοινότητας των ενδιαφερομένων του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και την περαιτέρω γνωριμία και δικτύωση των συμμετεχόντων.

Μεταξύ των ομιλητών συναντά κανείς την ειδικό του ΝΑΤΟ για θέματα υβριδικών απειλών Κλερ Ρόμπερτς, ακαδημαϊκούς, στρατιωτικούς, εμπειρογνώμονες επί θεμάτων στρατηγικής και στρατιωτικής ασφάλειας αλλά και διπλωμάτες όπως οι πρέσβεις Βρετανίας και Ουκρανίας.

Το ενδιαφέρον είναι πως η εκδήλωση δεν τελεί μόνον υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και του ΝΑΤΟ.

Περισσότερες πληροφορίες για το φόρουμ, το οποίο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει διά ζώσης και διαδικτυακά βρίσκεται στην ειδική ιστοσελίδα των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Η απρόσμενη σχέση της βιταμίνης D με το εντερικό μικροβίωμα απέναντι στον καρκίνο

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα