ΑΘΗΝΑ
06:34
|
03.02.2023
Το ελικόπτερο στο οποίο μετέβαινε δέχθηκε μήνυμα μέσω ασυρμάτου σύμφωνα με το οποίο το αεροσκάφος βρισκόταν εντός του τουρκικού εναέριου χώρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα «παρενόχληση» από την Τουρκία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, καθώς το στρατιωτικό ελικόπτερο με επιβαίνοντες τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ενώ μετέβαιναν στον Άγιο Ευστράτιο.

Το ελικόπτερο δέχθηκε μήνυμα μέσω ασυρμάτου σύμφωνα με το οποίο το αεροσκάφος βρισκόταν εντός του τουρκικού εναέριου χώρου.

Όπως αναφέρεται, οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

«Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού», δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αφού έφτασε στον Άγιο Ευστράτιο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο ελικόπτερο που μεταφέρει το Νίκο Χαρδαλιά το οποίο υπόκειται τουρκική «παρενόχληση». Το πρώτο παρόμοιο περιστατικό συνέβη την 12η Φεβρουαρίου αυτού του έτους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Βραζιλία το ελεγχόμενο ναυάγιο του αεροπλανοφόρου Foch

Στη φόρα το ChatGPT Plus έναντι 20$ το μήνα

Επικίνδυνες γενικεύσεις βλέπει το ΚΚΕ στην τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Ελευσίνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα