ΑΘΗΝΑ
04:32
|
20.04.2024
Όχι μόνο να μην καταργηθεί, αλλά να στελεχωθεί άμεσα με όλο το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνταξιούχοι από όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις του Νομού Μεσσηνίας έδωσαν σήμερα αγωνιστικό παρών στην κινητοποίηση, έξω από τα Ιατρεία του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, απαιτώντας να ανακαλέσει η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ την απόφαση της να κλείσει το φαρμακείο στην Καλαμάτα.

Οι συνταξιούχοι τονίζουν πως το συγκεκριμένο φαρμακείο εκτελεί πάνω από 2.000 συνταγές το μήνα, εξυπηρετώντας όλους τους ασθενείς που παίρνουν φάρμακα υψηλού κόστους, τόσο της Μεσσηνίας, όσο και μεγάλου αριθμού ασθενών της Λακωνίας καθ’ ότι δεν υπάρχει εκεί αντίστοιχο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.

Όπως αναφέρει το messinia live, εκπρόσωπος του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας σε δήλωση του στον χώρο της συγκέντρωσης, χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ και του Υπουργού υγείας πού από το πρωί προσπαθούσαν να περάσουν κλίμα εφησυχασμού κάνοντας δηλώσεις ότι δεν πρόκειται να προβούν στο κλείσιμο του Φαρμακείου. «Δηλώσεις πού όμως δεν συνοδεύονται με απόφαση ανάκλησης της απόφασης του ΕΟΠΠΥ για κλείσιμο του φαρμακείου», όπως τόνισε.

Οι συγκεντρωμένοι σε ανακοίνωση πού μοίραζαν στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας αλλά και στους πολίτες πού προσέρχονταν, για υπηρεσίες παροχής υγείας απαιτούν:

· Την άμεση κατάργησή της απόφασης, και

· Την άμεση αναβάθμιση των φαρμακείου, με στελέχωση όλου του απαιτούμενου επιστημονικού προσωπικού, χωρίς καμία καθυστέρηση

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα