ΑΘΗΝΑ
05:27
|
08.05.2024
Η τουρκική ακτοφυλακή απέκλεισε τον κόλπο και διέκοψε την θαλάσσια κυκλοφορία στην περιοχή όπου πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα μάζευαν νερό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον εφιάλτη με τις φλόγες ζουν αυτές τις και στη γειτονική Τουρκία καθώς πύρινα μέτωπα μαίνονται ανεξέλεγκτα κοντά σε κατοικημένες νοτιοδυτικές περιοχές.

Η περιφερειακή δασική αρχή της επαρχίας Μούγλα ανέφερε ότι οι πυρκαγιές, που εξαπλώθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων και των θερμοκρασιών που κυμαίνονται κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου, έκαψαν το μεγαλύτερο μέρος ενός ξενοδοχείου (από όπου είχαν προλάβει να απομακρυνθούν εργαζόμενοι και πελάτες) και πλησίασαν περιοχές οικισμών στη μικρή παραθαλάσσια πόλη Ικμελέρ κοντά στη Μαρμαρίδα.

Η τουρκική ακτοφυλακή απέκλεισε τον κόλπο και διέκοψε την θαλάσσια κυκλοφορία στην περιοχή όπου πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα μάζευαν νερό για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν μαύρο και άσπρο καπνό να υψώνεται κοντά στην ακτή και να πλησιάζει σε οικιστικές περιοχές, καθώς παρευρισκόμενοι στέκονταν στις παραλίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα