ΑΘΗΝΑ
13:41
|
30.06.2026
Η υγεία της ήταν ήδη κλονισμένη καθώς τις τελευταίες ημέρες δυσκολευόταν να τραφεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσής της η φάλαινα μπελούγκα που είχε εγκλωβιστεί στον Σηκουάνα.

Το βάρους 800 κιλών θηλαστικό που ανασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, από το σημείο, κοντά σε φράγμα ότου ποταμού, όπου παρέμενε εγκλωβισμένο εδώ και μία βδομάδα, είχε μεταφερθεί σε φορτηγό – ψυγείο μετά την ανάσυρσή του από το νερό, αλλά τελικά δεν άντεξε, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι στη βορειοδυτική Γαλλία.

Οι διασώστες είχαν προγραμματίσει να απελευθερώσουν το τετράμετρο κήτος στη θάλασσα, αλλά η υγεία του ήταν ήδη κλονισμένη καθώς τις τελευταίες ημέρες δυσκολευόταν να τραφεί.

Το επικίνδυνα αδύνατο θηλαστικό άρχισε να έχει δυσκολίες στην αναπνοή κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διάσωσης και οι ειδικοί αποφάσισαν να το κάνουν ευθανασία, δήλωσε ο κτηνίατρος Olivet Courtois. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Κρίσιμη η κατάσταση του απεργού πείνας Αριστοτέλη Χαντζή στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Αντιπολεμικό-αντιΝΑΤΟϊκό συλλαλητήριο στις 7 Ιουλίου με φόντο τη Σύνοδο της Άγκυρας

Κύπρος: Αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα