ΑΘΗΝΑ
15:57
|
26.06.2024
Ο υπουργός Οικονομίας της Σλοβακίας υποστήριξε ότι η Ουκρανία θα πρέπει τώρα να επιτρέψει την άντληση ρωσικού πετρελαίου μέσω των εδαφών της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η άντληση ρωσικού πετρελαίου μέσω της Ουκρανίας από την νότια γραμμή του πετρελαιαγωγού Druzhba μπορεί να συνεχιστεί εντός των επόμενων 24 ωρών, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σλοβακίας, υπουργός Οικονομίας Ρίτσαρντ Σούλικ.

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, ο Σούλικ δήλωσε πως η πληρωμή για την διαμετακόμιση ρωσικού πετρελαίου μέσω ουκρανικού εδάφους πραγματοποιήθηκε από την ουγγρική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου MOL.

Ο Σούλικ υποστήριξε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να επιτρέψει την διαμετακόμιση μετά την πίστωση των κεφαλαίων ύψους «9-10 εκατομμυρίων ευρώ» σε τραπεζικό λογαριασμό. «Το ζήτημα αφορά καθαρά ένα τεχνικό ζήτημα. Μην το ερμηνεύετε με διαφορετικό τρόπο», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν προέκυψε κανένα δράμα από οικονομική άποψη, όλα διορθώθηκαν σήμερα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: «Η Δύση στηρίζει τα σχέδια του ψυχασθενή Νετανίαχου»

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο-Ήχησε το 112

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα