ΑΘΗΝΑ
10:36
|
18.04.2024
Κανονικά εκτελούνται όλα τα δρομολόγια, σύμφωνα με την Hellenic Τrain. Τι καταγγέλλει το προσωπικό στις ειδικότητες κίνησης & ελέγχου αμαξοστοιχιών, εξυπηρέτησης επιβατών & οδηγών λεωφορείων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κανονικά εκτελούνται τελικά, σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Τrain.

Οι στάσεις εργασίας που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο προσωπικό με ειδικότητες κίνησης και ελέγχου αμαξοστοιχιών, εξυπηρέτησης επιβατών και οδηγών λεωφορείων, πανελλαδικά, κατά τις ώρες από 10:00 έως 13:00 και από 21:00 έως 23:59 κρίθηκαν παράνομες.

Τα σωματεία που είχαν προκηρύξει τις κινητοποιήσεις, σε ανακοίνωσή τους δήλωναν πως αυτές αποτελούν «το έσχατο μέσο στο οποίο καταφεύγουμε για την προστασία της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας όλων των εργαζόμενων στις αμαξοστοιχίες στους σταθμούς και τους οδηγούς λεωφορείων. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, οι εργαζόμενοι στις αμαξοστοιχίες, αλλά και στους σταθμούς, λόγων των συστηματικών καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων, συνεχίζουν να υφίστανται κατά τη διάρκεια της εργασίας τους επιθέσεις από επιβάτες, παραβατικούς ή / και απλά εξαγριωμένους, και να αντιμετωπίζουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητά τους και την υγεία τους».  

Η διοίκηση της Hellenic Τrain προσέφυγε στη δικαιοσύνη και πέτυχε να τις κηρύξει παράνομες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπέος: Αποκάλεσε «κοπρίτες» τους πολίτες και έκανε μηνύσεις

Συλλήψεις στη Γερμανία για υποψία κατασκοπείας υπέρ της Ρωσίας

BDS Greece: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Γερμανίας

«Καλάθι του Νονού»: Από 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα