ΑΘΗΝΑ
21:50
|
08.02.2023
Κατ' ιδίαν συνάντηση το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από πρόσκληση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Ζουζάνα Τσαπούτοβα πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στις 10.00 η πρόεδρος της Σλοβακίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή υποδοχής και θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση με την ορόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά, στις 10.50, θα λάβει χώρα τελετή παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 12.00 η κυρία Τσαπούτοβα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.

Το βράδυ, στις 19.30, είναι προγραμματισμένο το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκώμια Σολτς για το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Κινέζοι «τρολάρουν» την αεροπορική καταδίωξη του αερόστατου

Η Κίνα απαιτεί άρση των κυρώσεων στη Συρία

Στόχος Μπάιντεν νέα θητεία και διατήρηση της κόντρας με Κίνα και Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα