ΑΘΗΝΑ
11:56
|
03.12.2022
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να κατέθεσε στη Βουλή ότι θα παρακολουθούσε ξανά το Νίκο Ανδρουλάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Kατά τη δεύτερη μέρα κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ο Παναγιώτης Κοντολέων, πρώην διοιηκητής της ΕΥΠ, φέρεται να δήλωσε ότι ενημέρωνε καθημερινά τον πρώην γενικό γραμματέα και ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και ότι θα παρακολουθούσε ξανά το Νίκο Ανδρουλάκη.

«Περισσότερο μιλούσα με τον κ. Δημητριάδη, σχεδόν σε καθημερινή βάση», φέρεται να δήλωσε ο Παναγιώτης Κοντολέων κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής.  Φέρεται επίσης να διευκρίνισε πως οι επικοινωνίες του με τον Γρηγόρη Δημητριάδη αφορούσαν «κυρίως οργανωτικά θέματα», ωστόσο σημείωσε πως επικοινωνούσε με τον πρώην γενικό γραμματέα του Μαξίμου για να ενημερώνει τον πρωθυπουργό.

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο ήταν νόμιμη η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά θα τον παρακολουθούσε ξανά, ενώ υποστήριξε ότι «παραιτήθηκα, δεν με παραίτησε ο Μητσοτάκης».


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Μεσσηνία: Κατηγορίες για βιασμό 9χρονης από 17χρονο

The Twitter Files: Αποκαλύψεις για λογοκρισία άρθρων για τον Χάντερ Μπάιντεν

Οι δικηγόροι του Ασάνζ προσέφυγαν στο ΕΔΔΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα