ΑΘΗΝΑ
08:18
|
06.05.2024
Ο δικηγόρος της, Νίκος Διαλυνάς, ανήγγειλε ότι προσφεύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τονίζοντας πως «το πανηγύρι τώρα αρχίζει»!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου προσφεύγει ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Διαλυνάς, μετά την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος από τον Άρειο Πάγος που αφήνει στο απυρόβλητο τον 27χρονο επιχειρηματία απαλλάσσοντάς τον από την κατηγορία του βιασμού σε μία πολύκροτη, όσο και σκοτεινή υπόθεση.

«Γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από την δικαιοσύνη της πατρίδας μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα» είπε δηκτικά ο δικηγόρος Διαλυνάς μιλώντας στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, ThessToday.gr προσθέτοντας πως… «το πανηγύρι τώρα αρχίζει» με την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα εξήγησε πως κι αυτά για τα οποία «απεφάνθη η ελληνική δικαιοσύνη, δυστυχώς θα κριθούν και θα διαβαστούν από Ευρωπαίους δικαστές». Κι όχι μόνο, καθώς «υπάρχει αντίστοιχη επιτροπή στον ΟΗΕ, όπου πολύ σύντομα θα μεταβούμε».

Νωρίτερα με διάταξή του, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αχιλλέας Ζήσης έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, θεωρώντας «ορθό» το σκεπτικό του βουλεύματος, ατσαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποφασιστικότητα της 24χρονης και του δικηγόρου της να προχωρήσουν άμεσα στο επόμενο βήμα διεκδικώντας δικαιοσύνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα