ΑΘΗΝΑ
10:15
|
19.05.2024
Η προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας έρχεται καθώς οι εντάσεις παραμένουν υψηλές μετά τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων τις τελευταίες εβδομάδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα ότι θα λάβει «συντριπτικά στρατιωτικά αντίμετρα» ενάντια σε αυτό που αποκάλεσε σκόπιμες προκλήσεις από τη Νότια Κορέα, καθώς οι εντάσεις παραμένουν υψηλές μετά τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων τις τελευταίες εβδομάδες.

Η προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας έρχεται αφότου η χώρα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς στη θάλασσα και εκατοντάδες βολές πυροβολικού κοντά στα σύνορα με τη Νότια Κορέα.

Μονάδες πρώτης γραμμής των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας εκτόξευσαν πυρά πυροβολικού την Παρασκευή για να στείλουν μια σαφή προειδοποίηση για «επανειλημμένες προκλήσεις από τους εχθρούς στις περιοχές του μετώπου», ανέφερε εκπρόσωπος του στρατού της χώρας σε δήλωση που μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA.

«Στο μέλλον, επίσης, ο στρατός μας δεν θα επιτρέψει ποτέ καμία πρόκληση από τους εχθρούς που κλιμακώνουν τη στρατιωτική ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο, αλλά θα λάβει διεξοδικά και συντριπτικά στρατιωτικά αντίμετρα», δήλωσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνομιλίες Δένδια στα ΗΑΕ για περαιτέρω ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Με παραίτηση από την κυβέρνηση Νετανιάχου απειλεί ο Μπένι Γκαντς

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα