ΑΘΗΝΑ
08:41
|
05.05.2024
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 40χρονη έχασε την ισορροπία της προσπαθώντας να ανέβει στο φορτηγό του πρώην πρωθυπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια δημοσιογράφος στο ανατολικό Πακιστάν έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από σύγκρουση με ένα όχημα που μετέφερε τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Ιμράν Χαν καθώς οδηγούσε αυτοκινητοπομπή μαζί με τους υποστηρικτές του προς την πρωτεύουσα, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του κόμματός του και δημοσιογράφοι.

Το περιστατικό ώθησε τον Χαν να σταματήσει τη «μακρά πορεία» που οδηγεί προς το Ισλαμαμπάντ για να πιέσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Η αυτοκινητοπομπή του ξεκίνησε από την ανατολική πόλη της Λαχόρης και αναμένεται να φτάσει στο Ισλαμαμπάντ την Παρασκευή.

Ο Χαν δήλωσε «σοκαρισμένος και βαθιά λυπημένος από το τρομερό δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο της δημοσιογράφου του Channel 5 Σαντάφ Ναέμ κατά τη διάρκεια της σημερινής μας Πορείας», σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ οι δραστηριότητες της Κυριακής που είχαν προγραμματιστεί από το κόμμα του, PTI, ακυρώθηκαν.

Ο δημοσιογράφος Καζάφι Μπατ, ο οποίος ήταν μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η 40χρονη Ναέμ έχασε την ισορροπία της επειδή προσπάθησε να ανέβει στο φορτηγό του Χαν. Ο επικεφαλής του PTI, Μουσαράτ Τζαμσέντ Τσέμα, επιβεβαίωσε ότι η Ναέμ παρασύρθηκε από το όχημα του Χαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα