ΑΘΗΝΑ
16:52
|
25.04.2024
Από το «κουράσατε» στην ψυχιατρικοποίηση, καθώς Μαξίμου και φερέφωνα παρακολουθούν έντρομοι τις εξελίξεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ντιβάνι και ψυχανάλυση στο τέλος της εβδομάδας» αποφάνθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε πως επιβάλλεται για όποιον επιμένει να ασχολείται με το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τα ανεκδιήγητα σχόλιά του, την ημέρα που ευρωπαϊκοί θεσμοί επισκέπτονται τη χώρα απαιτώντας εξηγήσεις, να αναδεικνύουν την τουλάχιστον άβολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός.

Εν ολίγοις, την ώρα που η χώρα βοά μετά τις αλλεπάληλες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν για τον τον ρόλο του πρωθυπουργικού ανιψιού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Δημήτρης Οικονόμου θεώρησαν πως ωρίμασαν οι συνθήκες για να περάσουν από το «κουράσατε» του προηγούμενου διαστήματος στην ψυχιατρικοποίηση.

«Αυτοί θα πάνε για ντιβάνι, αυτό θέλει ψυχανάλυση στο τέλος της εβδομάδας αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, ο Μαρινάκης, ο Δημητριάδης, οι υποκλοπές και το predator. Γι’ αυτό είναι των 500 αναγνωστών η εφημερίδα» σχολίαζε ειρωνικά ο Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ μετά την παρουσίαση του πρωτοσέλιδου της «Αυγής», με τον Οικονόμου να σιγοντάρει αναμασώντας ένα «δεν… δεν έχει επικαιρότητα», απτόητοι και οι δύο από την επικείμενη διήμερη επίσκεψη της επιτροπής PEGA στη χώρα.

Ενώ η δυσωδία που αποπνέουν οι κυβερνητικές πρακτικές είναι πλέον αισθητή σε κάθε επίπεδο, οι κατάπτυστες τακτικές αποπροσανατολισμού φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Το Μαξίμου φαίνεται πως παρακολουθεί έντρομο τις εξελίξεις, το ίδιο και τα φερέφωνά του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακροδεξιά φυτώρια

Ας αναγάγουμε την πλατεία Αριστοτέλους σε μια σχολική αυλή. Ή σε μία αίθουσα φροντιστηρίου. Ή σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Τίποτα δεν συμβαίνει εν κενώ.

Ατομική ευθύνη και αδρανοποίηση λειτουργίας, η περίληψη της ετοιμότητας του επιτελικού κράτους

Περιορισμός δραστηριοτήτων, μηχανισμὀς 112, τηλεκπαίδευση και τηλεργασία τα εργαλεία του κατά τα άλλα έτοιμου κρατικού μηχανισμού που επιστρατεύει εκ νέου το αφήγημα της ατομικής ευθύνης.
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα