ΑΘΗΝΑ
06:19
|
19.04.2024
Κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου, κατέθεσε σήμερα η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Μετά την έξοδό της από το εισαγγελικό γραφείο, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων. Η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως».

Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ενοποιήσει τις υποθέσεις «διότι διακυβεύεται η Δημοκρατία στη χώρα μας» και τόνισε ότι «το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε ένα μεγάλο σύστημα παρακολουθήσεων» επισημαίνοντας την παρακολούθηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια».

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά την αποκάλυψη ότι είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από το κοινό σύστημα ΕΥΠ – Predator.

Για την ίδια υπόθεση, προθεσμία για την επόμενη Τρίτη πήρε, προκειμένου να εξεταστεί από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα