ΑΘΗΝΑ
23:57
|
16.04.2024
Η σχετική απόφαση φέρει την υπογραφή του Χρήστου Σταϊκούρα. Οι ενισχύσεις σταματούν μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση σε βάρος της ΜΚΟ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το υπουργείο Οικονομικών παίρνει πίσω τις οικονομικές ενισχύσεις προς την «Κιβωτό του Κόσμου» μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες που διερευνώνται ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε δηλώσεις του στο Mega.

Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών η σχετική απόφαση υπεγράφη χθες από τον ίδιο.

«Οι καταγγελίες είναι πράγματα συγκλονιστικές και χρειάζονται διερεύνηση. Ως υπουργείο ενισχύσαμε πρόσφατα πολλές από αυτές τις δομές για να ενισχύσουμε, σε τελική ανάλυση, τα παιδιά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Στο μεταξύ, η έρευνα έφυγε από τα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας ανηλίκων και πέρασε στην εισαγγελέα Ανηλίκων Πρωτοδικών Αθήνας έπειτα από παραγγελία του προϊσταμένου του εισαγγελέα, Αντώνη Ελευθεριάνου.

Η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει καταιγιστικές διαστάσεις καθώς εντείνονται οι αποκαλύψεις σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από σημερινούς ενήλικες που είχαν ως παιδιά και έφηβοι ζήσει στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα