ΑΘΗΝΑ
08:39
|
19.04.2024
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Περισσό στις 11:00 το πρωί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με αντιπροσωπείες των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, θα έχει σήμερα, στις 11:00, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Περισσό.

Στη συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας, Δημήτρη Καραγιάννη, την περασμένη εβδομάδα είχε εκφράσει «την αμέριστη και ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματά τους». Ο κ. Κουτσούμπας είχε τονίσει ότι «επιχειρήσεις όπως η ΛΑΡΚΟ, που θα μπορούσαν να παράγουν και να έχει όφελος το κράτος -τώρα που και το νικέλιο είναι πανάκριβο- έχουν τους εργαζόμενους να κάθονται και να μη λειτουργεί τίποτα, μόνο και μόνο για να ξεπουληθεί αυτός ο τεράστιος πλούτος». «Το ίδιο», υποστήριξε, «κάνουν και με τον λιγνίτη, με τον οποίο θα μπορούσε να παράγεται φθηνό ρεύμα για τον λαό, ενώ με το χρηματιστήριο ρύπων είναι ακριβός για να κερδοσκοπούν οι πάροχοι».

 Όσον αφορά τα εργατικά ατυχήματα και τη διάλυση της επιθεώρησης μεταλλείων, ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι «είναι απαράδεκτο, γιατί χάνονται ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα