ΑΘΗΝΑ
08:52
|
26.04.2024
Στη λογική των μη απαντήσεων επιμένει η κυβέρνηση, με τον Γιάννη Οικονόμου να αναμασά επιχειρήματα περί μεθοδεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως προσπάθεια να εδραιωθεί «το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα» φαίνεται πως αντιλαμβάνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, σύμφωνα με ανάρτησή του, στην οποία μάλιστα επέλεξε να καταφερθεί εναντίον του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορώντας τον ότι «ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων». 

«Η πολιτική αντιπαράθεση, σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία, γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων» υποστήριξε ο Γ. Οικονόμου, εθελοτυφλώντας εκ νέου απέναντι στη σωρεία δημοσιευμάτων και από φιλοκυβερνητικά μάλιστα μέσα σχετικά με το σκάνδαλο, ενώ εγκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση για συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή καθώς και για προσπάθεια συνθηκών πολιτικής ανωμαλίας, «υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα». 

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιστράτευσε για ακόμη μία φορά το αφήγημα περί ευρωπαϊκής πρωτιάς της χώρας σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της χρήσης κακόβουλων λογισμικών, επικαλούμενος την επικείμενη  νομοθετική ρύθμιση για την οποία η κυβέρνηση επικρίνεται δριμύτατα και ισχυριζόμενος πως «η κυβέρνηση, πρώτη στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης των κακόβουλων λογισμικών και παράλληλα είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική της βούληση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση από τη Δικαιοσύνη των όσων έχουν δημοσιευτεί, ώστε να οροθετηθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τέτοια λογισμικά ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα