ΑΘΗΝΑ
00:24
|
02.02.2023
Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβάρδισαν την πόλη του Ντονέτσκ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, δήλωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές. Νέα πυραυλική επίθεση φέρεται να λαμβάνει χώρα απόψε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβάρδισαν την πόλη του Ντονέτσκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας πέντε πολίτες, δήλωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές. Ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε δέκα ρουκέτες από σοβιετικής κατασκευής εκτοξευτήρα Grad, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Ο βομβαρδισμός είχε στόχο συνοικία στα βόρεια της πόλης, ανέφερε στο Telegram το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR).

Επιπλέον, η αντιπροσωπεία της DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού, που παρακολουθεί τα «ουκρανικά εγκλήματα πολέμου», δήλωσε ότι η επίθεση σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα και μια γυναίκα. Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το τρίτο θύμα. Προστέθηκε ότι μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται δύο γυναίκες και ένα δεκάχρονο αγόρι.

Αυτά τα χτυπήματα έρχονται μόλις μια μέρα μετά από έναν άλλο βομβαρδισμό του Ντονέτσκ από τις δυνάμεις του Κιέβου που σκότωσε έναν υπάλληλο της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης και τραυμάτισε άλλους δύο ανθρώπους, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Αλεξέι Κουλέμζιν. Το χτύπημα, κατά το οποίο εκτοξεύτηκαν 12 πύραυλοι, προκάλεσε ζημιές στο κτίριο της διοίκησης της πόλης, είπε.

Νέα πυραυλική επίθεση στο Ντονέτσκ φέρεται να λαμβάνει χώρα απόψε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγή ΕΣΗΕΑ στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά του Κούγια

Λυπηρή η στάση της ελληνικής κυβέρνησης έναντι του Ισραήλ, λέει ο πρώην πρέσβης της Παλαιστίνης

Βίντεο τουρκικής απόπειρας εμβολισμού ελληνικού περιπολικού στο Φαρμακονήσι

Ξεκινούν οι εργασίες αγωγού Βουλγαρίας-Σερβίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα