ΑΘΗΝΑ
14:52
|
26.05.2024
Μετά την ανασφάλιστη εργαζόμενη που έχασε τη ζωή της στο Ξυλόκαστρο, ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε σήμερα στο Γαλάτσι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μόνο μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ανασφάλιστης εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου, όταν ΙΧ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου στο οποίο επέβαινε εν ώρα υπηρεσίας, νέο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στο Γαλάτσι υπό παρόμοιες συνθήκες.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου, εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε. Από τη σύγκρουση ο εργαζόμενος, που βρισκόταν στο σκαλί του απορριμματοφόρου, τραυματίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα «λουκέτο» έχει μπει στους δήμους όλης της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) πραγματοποιεί 24ωρη πανελλαδικής απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό της εργαζόμενης στο Ξυλόκαστρο, απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας στη δουλειά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Την περιοχή των πλημμυρών επισκέφθηκε ο Πασινιάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη για τον τελικό του Conference League

Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω

Υεμένη: Οι Χούθι απελευθερώνουν περισσότερους από 100 κρατούμενους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα