ΑΘΗΝΑ
06:16
|
25.04.2024
Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer φέρεται πως καταγράφεται να παραδέχεται πειράματα με μεταλλάξεις κορονοϊών στο πλαίσιο παραγωγής εμβολίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκαλεί στο Τουίτερ και σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η φερόμενη (μυστικά) βιντεοσκοπημένη παραδοχή του διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της φαρμακοβομηχανίας, Pfizer, Τζόρντον Τρίστον Γουόκερ, (Jordon Trishton Walker) πως ερευνητές στην εταιρία του μεταλλάσσουν τον ιό covid-19 για να δημιουργήσουν νέα εμβόλια μεγαλύτερης «κάλυψης» σε νέες πιθανές μεταλλάξεις.

Οι δηλώσεις του, που δίνουν τροφή στις υποθέσεις συνωμοσιολόγων για εργαστηριακές μεταλλάξεις ιών με στόχο τις «χρυσές» δουλειές φαρμακοβιομηχανιών, αναφέρουν, όπως καταγράφηκαν, (με τον κίνδυνο πιθανής παραποίησης μέσω «μονταζιέρας») να αναφέρει:

«Εξετάζουμε, ξέρεις, το πώς ο ιός συνεχίζει να μεταλλάσσεται.Ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε είναι: γιατί δεν τον μεταλλάσσουμε οι ίδιοι, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εστιάσουμε, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προληπτικά, να αναπτύξουμε νέα εμβόλια;

Αν το κάνουμε αυτό, υπάρχει ένας κίνδυνος, όπως μπορείς να φανταστείς… Κανείς δεν θέλει μια φαρμακευτική εταιρεία να μεταλλάσσει γ**μένους ιούς.

Ίσως μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες εκδοχές των εμβολίων και άλλα παρόμοια».

Ο δημοσιογράφος που μιλάει μαζί του και τον καταγράφει με μυστική κάμερα τον ρωτά στη συνέχεια αν η Pfizer τελικά εξετάζει να μεταλλάξει τον covid, και εκείνος απαντά:

«Λοιπόν, δεν είναι αυτό που λέμε στο κοινό. Φαίνεται πως η Pfizer συζητά ενδοεταιρικά την πιθανότητα να μεταλλάξουν τον ιό του covid οι ίδιοι προκειμένου να προσαρμόσουν ένα εμβόλιο, ώστε να το πουλήσουν στο κοινό!

Μην το πεις αυτό σε κανέναν παρεμπιπτόντως, Πρέπει να υποσχεθείς ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Εντάξει;»

Μετά από το θόρυβο που προκαλεί το θέμα, αναμένεται η επίσημη απάντηση της φαρμακοβιομηχανίας και οι ενδεχομένως πιθανές έρευνες αρμόδιων υπηρεσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγεία ώστε να αποτραπούν προφανείς κίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

34 χρόνια από την εκτόξευση του τηλεσκοπίου Hubble

Το ρομπότ Emo μπορεί να μαντέψει πότε θα χαμογελάσεις…

Σύστημα κινητής τηλεφωνίας στη Σελήνη σχεδιάζει η NASA με τη Nokia

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα