ΑΘΗΝΑ
09:03
|
07.07.2024
«Κάτω τα χέρια από τα κρατικά Μουσεία». 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:30 στο κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, πραγματοποιεί σήμερα ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων. Επίσης, προκήρυξε 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα 13/2, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Επιπλέον, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 12/2 από τις 10 και μετά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, καθώς και τους πολίτες της Αθήνας, την Κυριακή 12/2, από τις 11:30 να διαδηλώσουν μαζί έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις.

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων:

Κάτω τα χέρια από τα κρατικά Μουσεία! Συνεχίζουμε!

Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη, παρά την γενική κατακραυγή και την ομόθυμη αντίδραση των εργαζομένων, στην υπερψήφιση του καταστρεπτικού νομοσχεδίου για την μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων μας:

Προκηρύσσουμε την Παρασκευή 10/2/2023 στάση εργασίας από τις 12.00 έως την λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.30 στο κτίριο της Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 12/2 από τις 10 κ.εξ. στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας, την Κυριακή 12/2 από τις 11.30 να διαδηλώσουν μαζί μας έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που προκηρύσσουμε για την Δευτέρα 13/2 ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο «αντισημίτης» Μελανσόν, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Κύπρος και η γεωπολιτική των γαλλικών εκλογών

Η έξυπνη Λεπέν και η AfD: Όχι τόσο κοντά

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι τσιφλίκι της κυβέρνησης»

Βρετανία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ επιβεβαίωσε το τέλος του σχεδίου Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα