ΑΘΗΝΑ
20:41
|
12.05.2024
Οι περισσότερες απολύσεις θα γίνουν στο μεγάλο κέντρο έρευνας που διατηρεί στην περιοχή Ντάντον του Έσεξ. Θα επηρεαστούν επίσης μερικές εκατοντάδες γραφεία υποστήριξης της παραγωγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις απολύσεις 1.300 θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε πως ξεκινά το επόμενο διάστημα η αυτοκινητοβιομηχανία FORD. Πρόκειται για απόφαση που επηρεάζει το ένα πέμπτο των εργαζομένων που διατηρεί η αυτοκινητοβιομηχανία στη Βρετανία.

Η εξέλιξη δρομολογείται στο πλαίσιο αλλαγών που δρομολογεί η εταιρία για να επιβιώσει από την αβέβαια οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η επιλογή της να μπει καθυστερημένα στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι περισσότερες απολύσεις θα γίνουν στο μεγάλο κέντρο έρευνας που διατηρεί στην περιοχή Ντάντον του Έσεξ. Θα επηρεαστούν επίσης μερικές εκατοντάδες γραφεία και μονάδες υποστήριξης της παραγωγής αλλά θα μείνει ανεπηρέαστο το προσωπικό σε εργοστάσια της εταιρίας στο Χάλεγουντ, το Ντάγκενχαμ και στο Ντάβεντρι.

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε μερικές ώρες προτού το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εγκρίνει απόφαση για ανάσχεση της πώλησης αυτοκινήτων που δεν κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα ως το 2035.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

Στους 143 οι νεκροι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα