ΑΘΗΝΑ
04:36
|
26.04.2024
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας δήλωσε, ότι το αδίκημα της Ρούλας Πισπιρίγκου προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για έξι μήνες ακόμα παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζώρτζινας αποφασίστηκε ομόφωνα από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η συνεδρίαση διακόπηκε για αύριο με την κατάθεση μιας ακόμη παιδιάτρου του Καραμανδάνειου.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία μεταξύ άλλων είπε πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Η κυρία εισαγγελέας είπε πως μόνο και μόνο επειδή κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση. Στα δικαστήρια δε δικάζονται ούτε βουλεύματα ούτε ποινικές διώξεις» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα