ΑΘΗΝΑ
20:55
|
06.06.2023
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας δήλωσε, ότι το αδίκημα της Ρούλας Πισπιρίγκου προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για έξι μήνες ακόμα παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζώρτζινας αποφασίστηκε ομόφωνα από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η συνεδρίαση διακόπηκε για αύριο με την κατάθεση μιας ακόμη παιδιάτρου του Καραμανδάνειου.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία μεταξύ άλλων είπε πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Η κυρία εισαγγελέας είπε πως μόνο και μόνο επειδή κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση. Στα δικαστήρια δε δικάζονται ούτε βουλεύματα ούτε ποινικές διώξεις» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκη της Ν.Δ. βλέπει στις εκλογές ο Μητσοτάκης

Ενδείξεις υπεξαίρεσης χρήματος και απιστίας σε 40 από τις 100 ΜΚΟ

Ανοικτά της Λήμνου βρέθηκε νεκρός Αμερικανός καπετάνιος γιοτ

Μάτι: «Νοθεύτηκε το βιβλίο πτήσεων» κατέθεσε αξιωματικός της Πυροσβεστικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα