ΑΘΗΝΑ
07:25
|
08.05.2024
Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορούν τους οικείους και συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στους 38 ανέρχονται οι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αλλά ο αριθμός εκτιμάται ότι θα ανέβει, όπως ανέφερε στην τελευταία της ενημέρωση στις 11:20 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά στοιχεία την Hellenic Train στην αμαξοστοιχία τη στιγμή της σύγκρουσης υπήρχαν 342 επιβάτες και 10 άτομα προσωπικό και στην εμπορική αμαξοστοιχία 2 άτομα προσωπικό.

Στο μεταξύ στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr) ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε βραδινές ώρες της 28-02-2023 στα Τέμπη, οι οικείοι και συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στα τηλέφωνα: 2410 683175 και 2410 683176, για παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διπλές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Αυτό το Πάσχα οι εργάτες τρων τ’ αφεντικά τους

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα