ΑΘΗΝΑ
07:12
|
27.04.2024
Ανείπωτη θλίψη, συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και οργή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη. Μαζί και ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του για τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα.

Όπως ανακοινώθηκε, εκτός από τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Δημοκρατίας που διέκοψε την επίσημη επίσκεψή της στη Μολδαβία, στον τόπο του ατυχήματος θα μεταβεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑλ που ακύρωσε την ομιλία του στο Ηράκλειο.

Στον τόπο του ατυχήματος μεταβαίνει και κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Γιώργο Λαμπρούλη, αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Λάρισας, μεταβαίνει, στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Α. Τσίπρας: Αδιανόητο αυτό που συνέβη

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο Twitter.

Ο κ. Τσίπρας εκφράζει «συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες».

Δ. Κουτσούμπας: Να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε

«Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και οργής για το πώς είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο», αναφέρεται σε δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών», καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.

Ανδρουλάκης: Ανείπωτη τραγωδία

Για ανείπωτη τραγωδία κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Βαρουφάκης: Προ των ευθυνών τους όσοι παρέδωσαν τον ΟΣΕ

«Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Τώρα προέχει η περίθαλψη των τραυματιών», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πολύ σύντομα όμως θα θέσουμε στη Βουλή προ των ευθυνών όσους παρέδωσαν τον ΟΣΕ, υπό τας διαταγάς της τρόικας, σε μια βαθιά πτωχευμένη Ιταλική εταιρεία», προσθέτει.

Βελόπουλος: Κάποιοι σε αυτή τη χώρα πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν

«Αυτονόητο η σκέψη μας να είναι δίπλα στους γονείς και συγγενείς των αδικοχαμένων. Θερμά συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και προσθέτει: «Κάποιοι πρέπει, κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να πληρώσουν για όσα έκαναν ή δεν έκαναν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα