ΑΘΗΝΑ
01:27
|
03.05.2024
Έχε το νου σου στο παιδί – Το απεργιακό σποτ του ΠΑΜΕ με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τετάρτη 8 Μάρτη, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Για να μην περάσει η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Για σύγχρονες – ασφαλείς – φτηνές μαζικές μεταφορές για τον λαό κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους», αναφέρει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ ενόψει της αυριανής 24ωρης απεργίας.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα πρωτοβάθμια σωματεία «να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 8 Μάρτη, να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς, να μετατρέψουν την οργή και τη θλίψη που κυριαρχεί σε αγώνα και φωνή! Να γίνουμε η φωνή των νεκρών της δολοφονίας στα τρένα. Να πλημμυρίσουν οι πόλεις στις απεργιακές συγκεντρώσεις από εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές».

Σχολιάζοντας τις εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων, αλλά και τις παραιτήσεις και τα κροκοδείλια δάκρυα το ΠΑΜΕ αναφέρει: «όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει μετά από άλλα μεγάλα εγκλήματα, στη Μάνδρα, στο Μάτι, στις μεγάλες πυρκαγιές και στις πλημμύρες, στους σεισμούς, μετά από μεγάλα βιομηχανικά ατυχήματα. Η πραγματική αιτία είναι η πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, το κέρδος».

Δείτε το σποτ του ΠΑΜΕ, στο οποίο ακούγεται ο Παύλος Σιδηρόπουλος στο «Κάποτε θα ‘ρθουν…»:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα