ΑΘΗΝΑ
00:39
|
28.03.2023
Απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβλήματα στις εναέριες και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες θα σημειωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα, καθώς τόσο η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, όσο και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία για το έγκλημα των Τεμπών.

«Ενημερώνουμε το κοινό ότι η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας αποφάσισε να καλέσει τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 από 00.01 ως 24.00», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων με την απόφαση να αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στις πτήσεις και στα αεροδρόμια σε όλη τη χώρα καθώς απεργεί και το επίγειο προσωπικό.

Από τα ξημερώματα στον Πειραιά τα ναυτεργατικά σωματεία που συμμετέχουν στην απεργία μετά το κάλεσμα της ΠΝΟ απέκλεισαν καταπέλτες πλοίων περιφρουρώντας την 24ωρη γενική απεργία και καλώντας στην συγκέντρωση του Συντάγματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έφθασε το απόγευμα στην Κνέσετ, στο φόντο μαζικών κινητοποιήσεων και πρωτοφανούς γενικής απεργίας, μετά από μια νύχτα οργής.
ΣΥΝΑΦΗ

Εφαρμογή Panic Button κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Σεξουαλική κακοποίηση εφήβου στο Ηράκλειο Κρήτης από γνωστό λυράρη

Πενιχρές αυξήσεις προτείνει στους Βρετανούς εκπαιδευτικούς

Πέθανε ο αγωνιστής της αριστεράς, Κώστας Τάτσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα