ΑΘΗΝΑ
11:50
|
05.05.2024
Από 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ μόνο για λεωφορεία και τρόλεϊ. Από 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι Ηλεκτρικός, Μετρό, Τραμ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με στόχο την διευκόλυνση της συμμετοχής στις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν σήμερα στάσεις εργασίας. 

Στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (οδηγοί στα μπλε λεωφορεία) πήρε απόφαση για στάση εργασίας και θα λειτουργήσουν, όπως και τα τρόλεϊ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές που έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Τα Σωματεία εργαζομένων σε Ηλεκτρικό (γραμμή 1 – ΗΣΑΠ), Μετρό (γραμμές 2 και 3) και τραμ θα κάνουν στάσεις εργασίας και τα μέσα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών του Μετρό, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων που είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση «να μην επιχειρήσει, με ξεπερασμένα τεχνάσματα, να ταλαιπωρήσει τον κόσμο κλείνοντας αναίτια σταθμούς».

Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας (δηλαδή ουσιαστικά των λεωφορείων της εταιρείας) δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια της Hellenic Train δεν πραγματοποιούνται από την 1 Μαρτίου ενώ αναμένεται δρομολόγηση λεωφορείων σε συγκεκριμένες γραμμές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Κάλεσμα στήριξης από τους 46 συλληφθέντες της μοτοπορείας στη Νίκαια

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα