ΑΘΗΝΑ
10:16
|
04.06.2026
Κι όμως το παραδέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών. Επιπλέον δήλωσε, ότι δεν θα έχουμε καν σταθεροποίηση των τιμών των προϊόντων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε, σε πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΙ, ξεκάθαρα ότι οι αυξήσεις θα συνεχιστούν απλώς με μειωμένο ρυθμό.

Ανέφερε μάλιστα, ότι δεν θα έχουμε καν σταθεροποίηση των τιμών, παρότι ήδη έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

«Αυτό που βλέπουμε και θα δούμε, είναι με μειωμένο ρυθμό να αυξάνονται οι τιμές. Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ουσιαστική μείωση των τιμών δεν θα δούμε, ούτε καν σταθεροποίηση δεν θα δούμε», σημείωσε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας ότι η ακρίβεια στα τρόφιμα θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα», ενώ όσον αφορά τους δείκτες πληθωρισμού, παραδέχθηκε ότι η αύξηση των τιμών θα είναι πολύ μικρότερη, αλλά θα πέσει πάνω στις προηγούμενες αυξήσεις των προϊόντων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά-Νεκρός ο οδηγός (upd)

Με τις ζέστες επέστρεψε… η καφέ βλέννα μαζί με τη δυσοσμία της στα νερά του Θερμαϊκού

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Απολογείται στον ανακριτή ο δράστης

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα